GRAFICET PLAST - aracet pentru medii neabsorbante

Seria GRAFICET PLAST reprezinta o gama de aracet ce cuprinde mai multe produse ce pot fi folosite cu aplicatoare manuale, semiautomate sau automate la productia de carti si brosuri, pungi de hartie sau ambalaje unde se intalnesc suprafete neabsorbante din polipropilena (cu sau fara tratament corona), polietilena sau PVC. Aracetul GRAFICET PLAST lipeste suprafete plastifiate pe carton sau hartie, are vascozitati cuprinse intre 500 mPas si 5.000 mPas si poate raspunde oricaror nevoi de lipire sau incleiere la rece a tipariturilor. Pentru teste, mostre si specificatii tehnice va rugam sa ne contactati.

GRAFICLAR 100 - adeziv transparent pentru pungi din hartie

Adeziv eco, ce poate fi utilizat la ambalaje alimentare, GRAFICLAR 100 este ideal atunci cand se doreste un adeziv care sa ofere o lipitura elastica si puternica intre doua suprafete de hartie sau carton. Are o vascozitate de aprox. 10.000 mPas, un timp de uscare rapid, iar la nevoie se poate dilua cu apa pentru aplicare prin duze pe masini de viteza.

GRAFIMIDON 30 - adeziv pe baza de amidon pentru cartonaj

Adeziv special, eco, avand toate abilitarile pentru utilizarea la ambalaje alimentare GRAFIMIDON 30 se caracterizeaza printr-o vascozitate mare de aprox. 55.000 mPas si se prezinta sub forma unei paste albe. Dupa uscare formeaza o lipitura puternica, inflexibila. Timpul de uscare, relativ mare permite in cazul utilizarii la cartonaj ajustari ulterioare. Se poate folosi cu succes si la coperti de carte cu mucava, la caserari cu suprafete mari, la tuburi de carton si poate servi ca adeziv la pungi de hartie pentru lipirea laterala. Pentru alte aplicatii va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Adezivi din dextrina pentru tuburi

dextrina galbena magenta grafic expert

Adeziv din dextrina galbena sau dextrina bruna pentru tuburi carton si coltare din carton Mai mult...Adeziv de laminare straturi hartie

adeziv laminare straturi hartie igienica magenta grafic expert

Adeziv de laminare a straturilor de hartie igienica sau a rolelor de prosop de bucatarie Mai mult...


Contact rapid

Adresa: Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Bucuresti
Telefon: +4 021 4 606 404
Mobil: +4 0762 683 005
E-mail: adi@consumabilepoligrafice.ro
www.consumabilepoligrafice.ro