GRAFIMIDON DEX - adeziv cu dextrina pentru tuburi carton

Adeziv special, GRAFIMIDON DEX este un adeziv cu adaos de dextrina cu multiple utilizari in industria cartonajului. Gama de adezivi GRAFIMIDON DEX contine o cantitate semnificativa de dextrina galbena. Continutul de dextrina si vascozitatea sunt elemente ce deosebesc diferitele tipuri de adezivi pentru tuburi de carton sau coltare de carton din gama GRAFIMIDON DEX. Caracteristicile de lipire si rezistenta sunt principalele avantaje ale adezivilor pe baza de dextrina din gama GRAFIMIDON DEX.

GRAFIDEX - adeziv dextrina pentru tuburi si coltare din carton

Adezivul GRAFIDEX este un adeziv exclusiv pe baza de dextrina cu multiple utilizari in industria cartonajului. Gama de adezivi GRAFIDEX poate avea la baza dextrina galbena sau dextrina bruna. GRAFIDEX poate fi aplicat pe sisteme de lipire la rece sau pe sisteme de lipire la cald. Continutul de dextrina (dextrina galbena sau dextrina bruna pot ajunge la 60% procent de substanta uscata in total cantitate de adeziv) si vascozitatea sunt elemente ce deosebesc diferitele tipuri de adezivi pentru tuburi de carton sau coltare de carton din gama GRAFIDEX. Caracteristicile de lipire si rezistenta sunt principalele avantaje ale adezivilor din dextrina din gama GRAFIDEX.

GRAFIDEX BRUN - adeziv din dextrina bruna pentru tuburi din carton

Adezivul GRAFIDEX BRUN este un adeziv exclusiv pe baza de dextrina bruna cu un continut de solide ridicat (peste 50%) destinat aplicarii la cald (temperatura de lucru aprox. 60 de grade Celsius). Este foarte potrivit pentru realizarea de tuburi din carton sau a coltarelor din carton datorita rigiditatii finale pe care o confera produsului finit. O caracteristica importanta la GRAFIDEX BRUN este lipiciozitatea initiala mare (wet tack) ceea ce permite viteze mari de lucru si consum redus la aplicarea pe substratul de carton.

Adeziv de laminare straturi hartie

adeziv laminare straturi hartie igienica magenta grafic expert

Adeziv de laminare a straturilor de hartie igienica sau a rolelor de prosop de bucatarie Mai mult...Adezivi termofuzibili / hotmelt

pistoale de lipit cu adeziv termofuzibil termoclei batoane magenta grafic expert

Adezivi termofuzibili,adezivi hotmelt pentru aplicatii tipografice sau in industria ambalajelor Mai mult...Contact rapid

Adresa: Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Bucuresti
Telefon: +4 021 4 606 404
Mobil: +4 0762 683 005
E-mail: adi@consumabilepoligrafice.ro
www.consumabilepoligrafice.ro