GRAFIMIDON TUB - adeziv pentru tuburi carton

Seria GRAFIMIDON TUB reprezinta o gama de adezivi ce cuprinde mai multe produse care pot fi folosite la realizarea tuburilor de carton prin tehnica infasurarii mai multor benzi de carton reciclat, in prealabil impregnate cu adeziv. GRAFIMIDON TUB este un adeziv pentru tuburi de carton ce poate fi livrat in mai multe sortimente cu vascozitati si continut de solide diferite. Echipamentele de realizat tuburi din carton, in functie de specificatiile tehnice pot avea viteze si sisteme de alimentare cu adeziv diferite, precum si optiuni de lucru cu 2 sau mai multe benzi de carton. Pentru aceste echipamente adezivii GRAFIMIDON TUB se pot formula astfel incat sa poata oferi maximum de performanta. Adezivii GRAFIMIDON TUB au la baza materii prime de cea mai buna calitate, iar retetele / formularile sunt rezultatul indelungatei experiente a echipei noastre de specialisti.

GRAFICLAR 100 - adeziv transparent pentru pungi din hartie

Adeziv eco, ce poate fi utilizat la ambalaje alimentare, GRAFICLAR 100 este ideal atunci cand se doreste un adeziv care sa ofere o lipitura elastica si puternica intre doua suprafete de hartie sau carton. Are o vascozitate de aprox. 10.000 mPas, un timp de uscare rapid, iar la nevoie se poate dilua cu apa pentru aplicare prin duze pe masini de viteza.

GRAFIMIDON DEX - adeziv cu dextrina pentru tuburi carton

Adeziv special, GRAFIMIDON DEX este un adeziv cu adaos de dextrina cu multiple utilizari in industria cartonajului. Gama de adezivi GRAFIMIDON DEX contine o cantitate semnificativa de dextrina galbena. Continutul de dextrina si vascozitatea sunt elemente ce deosebesc diferitele tipuri de adezivi pentru tuburi de carton sau coltare de carton din gama GRAFIMIDON DEX. Caracteristicile de lipire si rezistenta sunt principalele avantaje ale adezivilor pe baza de dextrina din gama GRAFIMIDON DEX.

GRAFIDEX - adeziv dextrina pentru tuburi si coltare din carton

Adezivul GRAFIDEX este un adeziv exclusiv pe baza de dextrina cu multiple utilizari in industria cartonajului. Gama de adezivi GRAFIDEX poate avea la baza dextrina galbena sau dextrina bruna. GRAFIDEX poate fi aplicat pe sisteme de lipire la rece sau pe sisteme de lipire la cald. Continutul de dextrina (dextrina galbena sau dextrina bruna pot ajunge la 60% procent de substanta uscata in total cantitate de adeziv) si vascozitatea sunt elemente ce deosebesc diferitele tipuri de adezivi pentru tuburi de carton sau coltare de carton din gama GRAFIDEX. Caracteristicile de lipire si rezistenta sunt principalele avantaje ale adezivilor din dextrina din gama GRAFIDEX. Mai mult...

Adezivi din dextrina pentru tuburi

dextrina galbena magenta grafic expert

Adeziv din dextrina galbena sau dextrina bruna pentru tuburi carton si coltare din carton Mai mult...
Adezivi termofuzibili / hotmelt

pistoale de lipit cu adeziv termofuzibil termoclei batoane magenta grafic expert

Adezivi termofuzibili,adezivi hotmelt pentru aplicatii tipografice sau in industria ambalajelor Mai mult...Contact rapid

Adresa: Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Bucuresti
Telefon: +4 021 4 606 404
Mobil: +4 0762 683 005
E-mail: adi@consumabilepoligrafice.ro
www.consumabilepoligrafice.ro