GRAFICET CS 10.000

Adeziv tip aracet destinat producerii de articole caserate din hartei si carton. Dupa uscare devine transparent si non-lipicios. Varianta standard de aracet pe care o producem este GRAFICET CS 10.000 care are o vascozitate de aprox. 10000 mPas, un continut de solide de aprox. 40%, un ph de aprox. 5, o densitate de aprox. 1.02 g/l, un timp de uscare de aprox. 9 min si o temperatura de lucru intre 6 si 35 C.

GRAFICET CS - aracet pentru aplicare prin duze

Adeziv tip aracet destinat producerii de articole caserate din hartei si carton. Adezivul are aceleasi proprietati ca si GRAFICET CS 10.000, dar pot fi modificate vascozitatea si timpul de uscare astfel in cat sa poata fi aplicat prin duze in procesul de productie. Va rugam sa ne solicitati pentru astfel de aplicatii.

GRAFICET CS - aracet pentru aplicare prin disc sau role

Adeziv tip aracet destinat producerii de articole caserate din hartei si carton. In functie de latimea valturilor, viteza de lucru sau materialele caserate vom produce aracet care sa poata fi utilizat optim pe echipamentul ce se afla in dotarea firmei. Va rugam sa ne solicitati pentru astfel de aplicatii.


Contact rapid

Adresa: Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Bucuresti
Telefon: +4 021 4 606 404
Mobil: +4 0762 683 005
E-mail: adi@consumabilepoligrafice.ro
www.consumabilepoligrafice.ro