Batoane adeziv termofuzibil termoclei MGE STICK 136

Adeziv termoclei sub forma de batoane termofuzibile (hotmelt stick - batoane termoclei) pe baza de etilvinilacetate EVA. Se utilizeaza cu mare usurinta datorita sistemului de aplicare prin intermediul pistolului de lipit (glue gun). Lipeste carton, hartie, lemn, ceramica, marmura, imitatie de piele sau piele naturala, tesaturi si materiale textile. Caracteristicile fizico-chimice ale produsului sunt: diametru 12 mm, lungime 300 mm, transparent si flexibil, temperatura de inmuiere / topire (metoda ring & ball) 82 Celsius, vascozitate la 200 Celsius aproximativ 6000 mPas. Timpul de lucru (open time) este cuprins intre 20 si 25 secunde, iar timpul de lipire (close time) este de maxim 15 secunde.

Batoane adeziv termofuzibil termoclei MGE STICK 145

Adeziv la cald in batoane de silicon (termoclei sub forma de batoane termofuzibile) asemanator cu varianta MGE STICK 136, dar care este diferit la timpul de lipire - 5 secunde maxim - si la culoarea adezivului - galben pai. Proprietatile fizico-chimice sunt similare, precum si materialele pe care se aplica in vederea lipirii.

Batoane adeziv termofuzibil termoclei MGE STICK 137 PLAST

Batoane adeziv termofuzibil (termoclei, hotmelt stick) destinate in principal lipirii materialelor / substra- turilor dificile, cum ar fi: folii de plastic PE, PP sau PVC. Pe baza de etilvinilacetate are urmatoarele caracterisitici: diametru 12 mm, lungime 300 mm, transparent si flexibil, temperatura de inmuiere de 79 Celsius, vascozitate la 200 Celsius aproximativ 6500 mPas. Timpul de lucru (open time) este cuprins intre 20 si 25 secunde, iar timpul de lipire (close time) este de maxim 5 secunde.

Adeziv termoclei granule (hot melt pellets) pentru lipirea ambalajelor pe masini automate sau semi-automate

Adeziv termofuzibil (termoclei, hotmelt) sub forma de granule destinat lipirii cutiilor de carton (carton pe carton / carton pe plastic). Modalitatea de aplicare a dezivului pe substrat poate fi prin rola, disc sau duze. Din aceasta categorie se remarca adezivul termoclei granule pentru sistemele Nordson, Robatech sau HHS. Temperatura de aplicare, viscozitatea, materia prima (EVA sau poliolefina), timpul de lucru determina sortimentul de termoclei adecvat fiecarei aplicatii.

Pistoale de lipit cu termoclei

pistoale de lipit cu adeziv termofuzibil termoclei batoane magenta grafic expert

Pistoale de lipit cu termoclei, gama profesionala (mecanice sau pneu- matice) pentru lipirea cutiilor din
carton Mai mult...

Contact rapid

Adresa: Str. Heliade intre Vii, Nr. 8, Bucuresti
Telefon: +4 021 4 606 404
Mobil: +4 0762 683 005
E-mail: adi@consumabilepoligrafice.ro
www.consumabilepoligrafice.ro